Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 366 410

Sjoerd van der Wal over Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan

Jaren 1950 Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan met een zonwering geparkeerd in een park. De Volkswagen Transporter is een populaire bestelwagen om als camper te gebruiken en werd oorspronkelijk als een camper afgeleverd, maar veel zijn later omgebouwd. Afbeelding met vintage retro-look.
Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan vind je in de categorieën 1950-1959, 1960-1969, Auto's, Campervan, Duitsland, Fotografie, Kamperen, Millésime, Summer Adventure, Volkswagen, Volkswagen Transporter, Volkswagen Bus en Woonstijl Vintage.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Volkswagen Type 2 (T1) Transporter Kombi of Microbus campervan van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 410
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
178,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden