Volle maan bij de Rijnhaven, Kop van Zuid.

Volle maan bij de Rijnhaven, Kop van Zuid. van Marco Faasse

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Volle maan bij de Rijnhaven, Kop van Zuid. van Marco Faasse

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Net na zonsondergang en tijdens deze volle maan krijgt de Rijnhaven met de Kop van Zuid een prachtige sfeer. Een moment wat je niet zo vaak kunt vastleggen op deze manier, de lucht moet zich daar namelijk ook nog voor lenen. Blij met het moment.

Over Marco Faasse

Fulltime in de IT, parttime in de fotografie :) Die twee werkgebieden hebben weinig met elkaar te maken en dat is dan ook zo leuk. Het fotograferen is een bijzonder leuke uitlaatklep. Het fascineert mij enorm om een mooie skyline 'te pakken'. Scherpte in foto's is een van mijn grootste motivators. Veel detail, een mooie compositie is de ultieme drijfveer. Mijn werk bestaat dan ook voornamelijk uit avond- en nachtfoto's. De mystieke sfeer die dan heerst vind ik intrigerend en boeiender om vast te leggen dan 'standaard' foto's overdag. Wellicht heeft het ermee te maken dat ik een nachtmens ben ;-)

Alle werken