Voor eeuwig jong!

van Iduna vanwoerkom

- Werkcode: 46 387

Iduna vanwoerkom over Voor eeuwig jong!

Tenminste dat verzekerde de gids. Wat neven van de waterval en je behoudt de eeuwige jeugd. Hmmm...we gaan het zien. Waterval, water, Nieuw Zeeland, nevel, blauw, ijs, Zuidereiland, reizen, landschap, natuur, close up, wellness, waterfall, Milford Sound
Voor eeuwig jong! vind je in de categorieën Blauw, Boten & Schepen, Doubtful Sound, Fotografie, Jeugd, Kunst, Landschappen, Mist, Nieuw Zeeland, Schilderijen, Water, Waterval en Zen.
Iduna vanwoerkom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Iduna vanwoerkom

Foto's maken is mijn passie. Ik reis veel en ik vind het heerlijk om al het mooie op de wereld met iedereen te delen. Mijn interesses gaan uit naar mensen en steden. Maar ja, als ik een prachtig panorama zie, dan kan ik m'n camera maar moeilijk in bedwang houden. Focus is reizen en binnen die reizen wordt alles qua landschap, micro, dieren, onderwaterwereld vast gelegd. Alles om een wereldsefoto te maken.

Alle werken van Iduna vanwoerkom


Waarom je kiest voor Voor eeuwig jong! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Voor eeuwig jong! van Iduna vanwoerkom

Koop de foto Voor eeuwig jong! van Iduna vanwoerkom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 46 387
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden