Voormalige Wijn Opslagplaats.

Voormalige Wijn Opslagplaats. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Voormalige Wijn Opslagplaats.

van Roman Robroek

Voormalige Wijn Opslagplaats. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213711
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Dit was vroeger de grootste wijn opslagplaats van Europa maar is inmiddels al een aantal jaren verlaten. Gebouwd halverwege de 20e eeuw. Een hoop koperen buizen en andere objecten zijn inmiddels al gestolen uit het gebouw. Van buiten lijkt dit op een betonnen doos, maar van binnen is het prachtig om te zien. Heeft zelfs iets weg van een gevangenis.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken