Voorraad.

van Roman Robroek

- Werkcode: 227 429

Roman Robroek over Voorraad.

Dit is een foto van een voorraad potten die is achtergelaten in een verlaten pottenbakkerij in Frankrijk. Het gebouw staat al lange tijd leeg en delen zijn ingestort. Uren heb ik rondgelopen om ieder hoekje te ontdekken.
Voorraad. vind je in de categorieën Aardewerk, Architectuur, Fabriek, Fotografie, Handwerk, Industrie, Pot (aardewerk), Pottenbakken, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Voorraad. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Voorraad. van Roman Robroek

Koop de foto Voorraad. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 227 429
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden