Vrachtschip passeert de kustlijn

Vrachtschip passeert de kustlijn van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73750

Vrachtschip passeert de kustlijn van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Dit grote vrachtschip passeerde de kustlijn van Zoutelande,Zeeland (NL) later op de middag. Gedurende de dag waren op gepaste afstand grote containerschepen de kust gepasseerd wat indrukwekkend was om te zien, deze boot was duidelijk een stuk kleiner. Het passerende schip, de donker gekleurde zee met een schuimkraag op de golven en de wolken op de achtergrond vond ik ik mooi beeld vormen, wederom doordat de plaat contrastrijk is heb ik deze omgezet naar zwart/wit. Langzaam zou de schemer in vallen aan de kust en de lucht mooie verkleuringen laten zien, waarna een adem benemend mooie zonsondergang de dag zou afsluiten.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !

Alle werken