Vredespaleis bij nacht

van Maurice Haak

- Werkcode: 880591

Maurice Haak over Vredespaleis bij nacht

Het prachtige Vredespaleis in Den Haag werd op deze avond verlicht, wat zorgde voor een mooie reflectie in de vijver naast het monument.
Vredespaleis bij nacht vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Den Haag, Erfgoed, Fotografie, Nachtfotografie, Nederland, Paars, Spiegelbeeld (reflectie), Vrede, Vredespaleis en Water.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Vredespaleis bij nacht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vredespaleis bij nacht van Maurice Haak

Koop de foto Vredespaleis bij nacht van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 880591
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.