Vriendelijke Olifant

Vriendelijke Olifant van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vriendelijke Olifant

van Jan Keteleer

Vriendelijke Olifant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759615
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Deze olifant is erg vriendelijk! Het zou ook een olifant kunnen zijn die alleen in onze dromen bestaat, tenzij iemand binnenkort olifanten ontdekt met prachtige vlindervleugels als oren! Er is iets liefs aan dit beeld, dat net zo mooi is als het een beetje vreemd is. Heb je ooit gekeken naar een olifant massieve oren, en stel je ze voor als iets anders? Het is aannemelijk dat wij dat allemaal doen, en deze foto is een glorieus huwelijk van kleuren en oprechte ziel. Het is gemakkelijk om je zo'n werk voor te stellen in zowat elke denkbare ruimte.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken