Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw.

van Jan Keteleer

- Werkcode: 808 843

Jan Keteleer over Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw.

Dromen kunnen over van alles gaan. Deze afbeelding toont een jonge vrouw die duidelijk vriendschap heeft gesloten met een zeemeeuw.
Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw. vind je in de categorieën Asiatique (humain), Digitale Kunst, Erotiek, Gull, Oceanen en zeeën, Slaapkamer, Spiegelbeeld (reflectie), Vriendschap, Vrouw en Water.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw. van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Vriendschap tussen een meisje en een zeemeeuw. van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 808 843
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.