Vrij Nederland

van Linda Hutten

- Werkcode: 899 049

Linda Hutten over Vrij Nederland

Noordwijk, uit de serie "Vrij Nederland" (beperkte oplage)
Vrij Nederland vind je in de categorieën Fotografie, Landschappen, Minimalisme, Nederland, Stranden, Zwart-wit, fineart, hollandslandschap en noordwijk aan zee.
Linda Hutten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Linda Hutten

Fotografie is de laatste jaren echt mijn passie geworden en niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Ik denk omdat het mij in staat stelt om mijn ervaringen, emotie en mijn kijk op de wereld te vertalen naar beeld. Het is een manier geworden om mijzelf te kunnen uiten.


Elk beeld vertelt namelijk ook iets over mijzelf, hoe ik de mensen en dingen om mij heen zie, ervaar of soms graag zou willen zien.

Ik wil graag iets “echts” zien in mijn foto’s niet te gemaakt of geposeerd. Ik ben altijd opzoek naar iets puurs. Naar datgene wat iemand uniek maakt! Dat kan een blik zijn of een houding voor een portret, maar voor een auto hanteer ik eigenlijk hetzelfde principe. Welke lijnen zijn nou kenmerkend voor een auto? Of welke kleine details maken een mooie klassieker nou zo uniek?

Het mooiste van automotive fotograaf zijn, is denk ik het contact met de mensen. Als ik zie met hoeveel liefde en enthousiasme een auto of motor gerestaureerd is en hoe men daar eindeloos en met passie over kan vertellen…..juist dat vind ik prachtig! Passie dat is waar het in mijn beleving allemaal om draait.


Daarnaast ben ik enthousiast landschapsfotograaf…….Ik kan uren op pad gaan met de camera opzoek naar mooie composities…..

Het combineren van die drie, landschapsfotografie en portret of automotive is natuurlijk helemaal geweldig. Een mooie klassieker in een oude loods of in een prachtig natuurgebied bij zonsondergang daar word ik heel blij van! Dat zijn de mooiste opdrachte

Alle werken van Linda Hutten


Waarom je kiest voor Vrij Nederland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrij Nederland van Linda Hutten

Koop de foto Vrij Nederland van Linda Hutten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 899 049
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
253,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden