Vrijheid, blijheid.

van Elianne van Turennout

- Werkcode: 418 508

Elianne van Turennout over Vrijheid, blijheid.

Als Groninger kan ik heerlijk mopperen over het uitzicht. Daarom ging ik de uitdaging aan om de schoonheid van mijn eigen omgeving weer te geven. Ik ben met een prachtige dame in een prachtige jurk het weiland ingegaan, en toen zijn we bezig gegaan met fotograferen. Later heb ik wat duiven toegevoegd, die ik uit een andere foto in mijn database heb gehaald. Bevalt het werk u? Schroom niet om een afdruk te bestellen.

P.S. het was nog een hele prestatie om het doek aan de jurk op deze manier de lucht in te krijgen.
Vrijheid, blijheid. vind je in de categorieën Bossen, Digitale Kunst, Fotografie, Groningen (provincie), Jurk, Landschappen, Model (persoon), Sprong, Vogels, Vrouw, Wit, Wolken en Zwart haar.
Elianne van Turennout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken van Elianne van Turennout


Meer weten over Elianne van Turennout?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vrijheid, blijheid. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vrijheid, blijheid. van Elianne van Turennout

Koop dit digital art werk Vrijheid, blijheid. van Elianne van Turennout als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 418 508
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden