Vrijheid, blijheid op road trip, Australie

Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 140258

Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vrijheid, blijheid. Road trip (roadtrip) in de Outback. Autonomie. Een auro rijdt op een lege weg door de Australische Outback in Northern Territory. Deze weg heet de Stuart Highway. Duizenden kilometers over bijna lege wegen door het binnenland in Australie. Een echt avontuur. Mobieltjes hebben hier geen bereik en als je pech krijgt onderweg dan zit er niets anders op dan te wachten tot er een voorbijganger langskomt die hulp kan bieden. Avontuurlijk. Verkeer. Vervoer. Vervoermiddel. Plattelandstoerisme. Ontdekkingstocht. Vrijheid. Avontuurtoerisme. Onderweg oppassen voor overstekende kangoeroes en andere in het wild levende dieren. Exotisch avontuur. On the road. Roadtrip en avontuur in de leegte. Emotie. Emoties. Geluk, gelukkig.

Over Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl profielfotoMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken