Vrijheid van Ankie Kooi

Werkcode: 668 966 Kopieer de werkcode

Ankie Kooi profielfoto Digitale lijntekening in van een ballerina, ingekleurd. Minimalistische moderne kunst, romantisch en strak. Romantiek aan de muur!

Dit werk wordt aangeboden door Ankie Kooi

Is het ooit anders geweest?

Altijd zat ik te tekenen ー al op de basisschool stond de kantlijn van mijn schriften vol met krabbels die niet veel te maken hadden met wat er zou moeten staan. Veel natuur, vooral de flora.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik onder de indruk raakte van de natuur: de bloeiwijzen, de ontzagwekkende schoonheid, de details van de flora. Ik bleef dat tekenen bij alles wat ik deed. Op papier, digitaal, meer of minder minimalistisch en soms abstract.

Het speelse minimalisme en de harmonie van lijntekeningen passen mij als een warme jas. De weergave van transparantie en contrasten verduidelijken de essentie van het onderwerp en geven een rustig beeld. Strak en sober met soms een fris accent, dat is waar ik van hou.

Mijn werk werd verschillende keren gebruikt in het televisieprogramma ‘VT-Wonen, weer verliefd op je huis’. In het tafelboek van ‘Werk aan de muur’, een in 2022 uitgegeven jubileumuitgave werd een pagina aan mijn werk gewijd.

Meer weten over Ankie Kooi?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Y. Bossaert
    Nederland
    5 / 5

    In 1 woord alles is zo goed
    Fijne mail je blijft goed op de hoogte

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Gert
    Nederland
    5 / 5

    Mijn muur is tot leven gekomen
    Ik ben ademloos

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Guus van Herwaarden
    Nederland
    5 / 5

    Gewoon super
    Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Mariska
    Nederland
    4 / 5

    Top schilderij en prettige communicatie
    Na nette bezorging van het bestelde werk, bleek het schilderij beschadigd te zijn tijdens het proces. Na overleg werd er een nieuw werk op gestuurd en was het zelfs nog mogelijk om een aanpassing te doen. Zeer tevreden over de correcte afhandeling door alleraardigste medewerker van Werk aan de Muur. Erg blij met ons schilderij wat inmiddels hangt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022
    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    Robert
    Nederland
    5 / 5

    Prima bedrijf.
    Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top service!
    Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    H. Zeilstra-Quak
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Vrijheid van Ankie Kooi op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden