Vrijheidsbeeld New York vanaf ferry

Vrijheidsbeeld New York vanaf ferry van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135207

Vrijheidsbeeld New York vanaf ferry van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Bij een bezoek aan New York kun je hier natuurlijk niet omheen. Het Vrijheidsbeeld, oftewel Lady LIberty, op Liberty Island in de New York Bay. Vanaf de ferry naar Staten Island is het standbeeld mooi te aanschouwen, zonder een enorme wachtrij voor de boot naar het eiland zelf. Zo moeten de vele migranten die aan het eind van de negentiende eeuw voet aan wal van de Verenigde Staten wilden zetten het ook hebben bewonderd. Een bevrijdende begroeting in de poort van New York.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken