Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit)

van Mark De Rooij

- Werkcode: 285 413

Mark De Rooij over Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit)

Het Vrijheidsbeeld (Engels: Statue of Liberty) is een standbeeld in de New York Bay. Het beeld staat symbool voor de vrijheid, een van de kernwaarden van de Verenigde Staten, en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen: terugkerende Amerikanen, gasten en immigranten.
Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit) vind je in de categorieën Beeldhouwkunst, Fotografie, New York, New York Bay, Noord Amerika, Urban / Street en Zwart-wit.
Mark De Rooij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark De Rooij

Landschapsfotograaf Mark de Rooij woont in Rotterdam waardoor hij dagelijks de gelegenheid heeft de mooiste stedelijke landschappen te fotograferen. Naast Rotterdam is Mark de Rooij ook vaak in andere steden te vinden en fotografeert hij ook veel natuurlijke landschappen.

Alle werken van Mark De Rooij


Waarom je kiest voor Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit) van Mark De Rooij

Koop de foto Vrijheidsbeeld in New York (zwart-wit) van Mark De Rooij op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 285 413
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden