Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst

van Geert Bollen

- Werkcode: 247705

Geert Bollen over Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst

Het Vrijthof (Maastrichts: de Vriethof) is een plein in de binnenstad van Maastricht. Het is het grootste en bekendste plein in het centrum van de Limburgse hoofdstad. Het plein is vooral bekend vanwege de vele monumenten (waaronder een voor Nederland unieke 'kerkentweeling'), diverse culturele voorzieningen, een groot aantal caféterrassen en de evenementen die er regelmatig plaatsvinden.
Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst vind je in de categorieën Avond, Binnenstad (Maastricht), Fotografie, Limburg, Maastricht, Nederland, Sint-Janskerk (Maastricht), Urban / Street, Vrijthof, Zonsopkomst en blue hour.
Geert Bollen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Geert Bollen

Ik ben een jonge fotograaf die graag steden bezoekt en natuurlijk er de meest prachtige foto’s van de maken. Een kleine collecties kan je hieronder vinden, er gaan er zeker nog bij komen.

Alle werken van Geert Bollen


Waarom je kiest voor Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst van Geert Bollen

Koop de foto Vrijthof Maastricht tijdens zonsopkomst van Geert Bollen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 247705
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.