Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf

van Wout Kok

- Werkcode: 199570

Wout Kok over Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf

INLE,MYANMAR, DECEMBER 17 2015 - Ik nam deze foto in Inle, Myanmar op 17 december 2015 - Het is een portret van een oude vrouw, die behoort tot de (longneck) Kayan Lahwi stam. Vrouwen van de Kayan Lahwi stam staan bekend om het dragen van nek ringen, koperen spoelen die zijn geplaatst rond de nek, die bedoeld zijn om de nek te verlengen.
Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf vind je in de categorieën Birmaans, Blowen, Bomen, Chillen, Contemporary, Cultuur, Dorp, Etniciteit, Folklore, Fotografie, Goud, Hals (anatomie), Humor, INLE, Intha, Kleuren, Mensen, Messing (legering), Minderheid, Mode, Myanmar, Nyaung, Portret, Ring (sieraad), Roken (tabak), Rook, Schoonheid, Sigaar, Tabak, Traditie, Verslaving, Vrouw, cheroot, cigaar, landelijk, longneck, stammen en traditioneel.
Wout Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wout Kok

Wout Kok wordt met name geïnspireerd door verre reizen en vreemde culturen. Veel karakteristieke foto's zijn gemaakt in India en Bhutan.

Alle werken van Wout Kok


Meer weten over Wout Kok?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf van Wout Kok

Koop de foto Vrouw behorende tot de long neck tribe in Inle bekijkt zichzelf van Wout Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199570
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.