Vrouw figuur in oranje

van Annemie Hiele

- Werkcode: 77511

Annemie Hiele over Vrouw figuur in oranje

Foto van abstract oppervlakte reflectie met in werking van roest
Vrouw figuur in oranje vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Bright Skies, Digital Art, Fotografie, Illustraties, Schilderijen, Theo-Bert Pot, Vrouw, Warm glow en oanje.
Annemie Hiele profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annemie Hiele

____________________________________Annemie Hiele fotografeert wat er is en door anderen meestal over het hoofd wordt gezien. Haar foto's bevatten geen trucage, alhoewel dat soms moeilijk te geloven is. Ze richt haar lens en vangt de beelden. Waar ze haar lens op richt maakt ze schoonheid zichtbaar die onvermoed is. Het is de schoonheid die voorhanden is voor wie onbevooroordeeld is en aandachtig kijkt. Graag laat zij anderen zien wat zij ontdekt. Of het nu de diverse lagen in een reflectie zijn, de willekeurige spetters van iets dat uiteengespat is, of de grilligheid in textuur van materialen; wat in de foto's van Annemie aan het licht komt, is het wonder van het totaal aanwezig zijn in het zien. Haar kunst is dit voor zich te laten spreken in de beelden die zij toont. Zij biedt de toeschouwer daardoor de kans de ogen te openen voor de fascinatie van het ongeziene.

The photos of Annemie Hiele show what is mostly passed by unseen. She just offers the spectator what is caught by the lense, without adding layers or playing other tricks. This is sometimes hard to believe. We as spectators find here a treasure of hidden beauty, a beauty that manifests for those who dare to see with a beginner's mind.Annemie loves what she sees, and the wish to share drives her. What she hopes to pass on, is mindfull presence in seeing through pictures of accidental splatters, spontaneous manifesting reflections, adventurous landscapes of textures. We are not used to what she sees. We discov

Alle werken van Annemie Hiele


Waarom je kiest voor Vrouw figuur in oranje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw figuur in oranje van Annemie Hiele

Koop de illustratie Vrouw figuur in oranje van Annemie Hiele op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 77511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.