Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 5 uur geldig!

Vrouw in het groen

van Anouschka Hendriks

- Werkcode: 512 886

Anouschka Hendriks over Vrouw in het groen

Meerdere door mij gemaakte foto's samengevoegd en bewerkt. Te zien zijn een jonge vrouw en profil met als haar/hoofdbedekking een vergaan blad waarvan alleen de nerven zichtbaar zijn
Vrouw in het groen vind je in de categorieën Blad, Bloemen & Planten, Digitale Kunst, En profil, Fotografie, Groen, Nerf (blad), Portret, Vrouw en rode lippen.
Anouschka Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken van Anouschka Hendriks


Waarom je kiest voor Vrouw in het groen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw in het groen van Anouschka Hendriks

Koop dit digital art werk Vrouw in het groen van Anouschka Hendriks als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512 886

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.