Vrouw "Messy Head"

Vrouw "Messy Head" van Schilderij op Maat XL

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Vrouw "Messy Head"

van Schilderij op Maat XL

Vrouw "Messy Head" van Schilderij op Maat XL

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 915744
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Prachtig acrylverf schilderij, "Messy Head". Portret van een vrouw, met een mooi zachte uitstraling, in mooie goudtinten.. Dit schilderij is handgeschilderd en voor u in ieder gewenst formaat en materiaal te bestellen! Een prachtige eyecatcher voor U als wanddecoratie.

Dit werk wordt aangeboden door Schilderij op Maat XL

Schilderij op Maat XL profielfotoTanja Baltesen is geboren in 1970 in Roermond, Nederland. Door het vele decoratief verven van meubels, muurschilderingen maken en het creëren van mooie schilderijen in opdracht van de klant, is haar passie voor schilderen alleen maar gegroeid. Iemand blij maken met een schilderij dat ze heeft geschilderd is werkelijk een kadootje. Wetende dat diegene daar elke dag van mag en kan genieten. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven.
Tanja neemt jou graag mee in een wereld van vooral mooie portreten in mooie natuurtinten. In haar werken kiest ze vaak een vrouwelijk gezicht als onderwerp. Qua uitstraling, een bepaalde blik, die je aandacht pakt en deze wil ze graag vangen op het doek. Alle schilderijen van Schilderij op Maat XL zijn met de hand geschilderd op basis van acrylverf en zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken, sponstechnieken, sleeptechnieken en/of de verdikkingen van het paletmes mooi duidelijk zichtbaar wanneer deze op bijvoorbeeld canvas, aluminium, staal, behang, (ingelijste) posters en nog veel worden gedrukt. Doel is om een mooi, pakkend beeld te creëren, dat bij mensen op een rustige, aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Meer schilderijen bekijken, heb je een mooie afbeelding, idee of wil je een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Schilderij op Maat XL.

Alle werken