Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk

van Jan Keteleer

- Werkcode: 446502

Jan Keteleer over Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk

Vrouwen van de wereld Collectie
© designed by Jan Keteleer

De kracht, moed en de menselijkheid van zwarte vrouwen is buitengewoon. Dit feit is prachtig afgebeeld in dit kunstwerk, dat een vrouw in een eenvoudige rode jurk voorstelt. Hoewel de jurk zelf misschien eenvoudig is, moet u er rekening mee houden dat niets over deze vrouw als eenvoudig moet worden beschouwd. Dit is een vrouw van passie en mysterie. Dit zijn kwaliteiten die we kunnen vinden door dit fijne kunstwerk van dichterbij te bekijken. Dit is een vrouw die geheimen kent, en dit is een vrouw die bereid is om die geheimen te nemen voor zover ze haar zullen ontroeren. Dit stuk is ideaal voor thuis of op kantoor.
Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk vind je in de categorieën , Erotiek, Intimiteit, Portret, Rood, Schilderijen, Sexappeal, Volwassene, Vrouw en Zwart-wit.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk van Jan Keteleer

Koop dit schilderij Vrouw van de wereld - Laverne met rode jurk van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446502
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.