Vuurboetsduin by night

van robert wierenga

- Werkcode: 53 524

robert wierenga over Vuurboetsduin by night

Vuurboetsduin is de naam van het hoogste duin op Vlieland, en tevens de locatie van de vuurtoren en woning van de vuurtorenwachter van het eiland. Ik heb deze foto ruim na zonsondergang genomen, tijdens het zogenaamde blauwe uur, vlak voor alle kleur uit de lucht verdwenen was. Aan het licht achter het raampje te zien ging de vuurtorenwachter ook bijna slapen.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Vuurboetsduin by night op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurboetsduin by night van robert wierenga

Koop de foto Vuurboetsduin by night van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 53 524
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.