Vuurtoren (1 kleur) van Joris Louwes

Werkcode: 132 670 Kopieer de werkcode

Joris Louwes profielfoto Het Fisgard Lighthouse aan de westkust van het Canadese Vancouver Island. Dit is de allereerste vuurtoren aan de Canadese westkust en dateert uit 1860. Op de achtergrond vaart een container schip richting de stille oceaan.

Dit werk wordt aangeboden door Joris Louwes

Voorheen woonachtig in het prachtige Victoria, British Columbia, alwaar ik met fotografie ben begonnen en nu in het fantastische Utrecht. Mijn fotografie heeft voornamelijk straatfotografie als onderwerp en dan vooral de mens als acteur daarin. Maar ook stads panorama's en details hebben mijn interesse. Ik werk voornamelijk in zwart/wit omdat ik me daar het meest comfortabel bij voel en ik vind dat mijn fotografie dan beter tot zijn recht komt.

Meer weten over Joris Louwes?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Arjen
Nederland
5 / 5

Voldoet aan alle verwachtingen
Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Theo
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Geniet er elke dag van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Patricia
Nederland
5 / 5

Prima service. Doen wat ze beloven.
Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
de Waal
Nederland
4.5 / 5

De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
G
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Verkeerde doek werd bezorgd. Zonder problemen een weekje later de juiste ontvangen. Doek in frame ziet er erg mooi uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
Quido
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Vuurtoren (1 kleur) van Joris Louwes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden