Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 4 uur geldig!

Vuurtoren Breskens

van Ellen Driesse

- Werkcode: 29 550

Ellen Driesse over Vuurtoren Breskens

De vuurtoren van Breskens uit 1868 is de oudste nog bestaande gietijzeren vuurtoren van Nederland en één van de meest beeldbepalende gebouwen in West-Zeeuws-Vlaanderen . Deze achtkantige, zwart-wit geverfde toren werd in 1866-1867 gebouwd naar een ontwerp van de Nederlandse architect Quirinus Harder.

Vuurtoren Nieuw Sluis staat op de zeedijk aan de ingang van de Westerschelde, heeft een hoogte van 28,4 meter en telt vijf verdiepingen. Hij maakt deel uit van een reeks van lichten die het einde van de Schelde markeren en het scheepvaartverkeer tussen de Noordzee en Antwerpen begeleiden.
In 2011 werd de vuurtoren buiten gebruik gesteld en afbraak dreigde. Dankzij de inzet van de Stichting Vuurtoren Breskens is het rijksmonument in 2015 volledig gerenoveerd en voor bezoekers opengesteld.
Vuurtoren Breskens vind je in de categorieën Breskens, Digitale Kunst, Fotografie, Groede, Nieuwe Sluis, Stranden, Vuurtorens, Westerschelde, Wolken, Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, Zonsopkomst en Zwart-wit.
Ellen Driesse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Driesse

Ellen Driesse-Pladdet, geboren en getogen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen dichtbij strand en duin, opgegroeid midden in de natuur van het Zeeuwse land. Een natuurmens die geniet van alles wat moedertje natuur ons biedt en respectvol er mee omgaat.
Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kon houden, eerst analoog, nu ongeveer de laatste 25 jaar digitaal, wat mijn passie voor de fotografie alleen maar versterkt heeft.
Ik trek er vaak op uit, voor dag en dauw, wanneer het licht op z’n mooist is kun je mij vinden in de natuur om sfeerbeelden te vangen.
De stilte en de rust spreken me enorm aan wat vaak terug te vinden is in mijn werk.
Mijn belangstelling in de fotografie is bijzonder breed, ook architectuur spreekt me erg aan, het puzzelen met lijnen en vlakken.
Maar ook hier probeert ik rust in mijn beelden te houden evenals in alle andere categorieën.
Je zou de stijl van mijn werk in enkele steekwoorden kunnen samenvatten, rust, sfeer, strak, in balans en ingetogen...Op mijn website https://www.photophila.nl en op https://www.facebook.com/ellen.driessepladdet kunt u mijn uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen staan die u graag aan de muur zou hebben kan dat voor u geregeld worden. Stuur een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan wordt deze zo snel mogelijk in de webshop gezet voor u. Iedereen hartelijk dank voor uw aankoop en ik hoop dat u geniet van mijn werk..!

Alle werken van Ellen Driesse


Waarom je kiest voor Vuurtoren Breskens op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurtoren Breskens van Ellen Driesse

Koop dit digital art werk Vuurtoren Breskens van Ellen Driesse als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 29 550

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.