Vuurtoren De Eierland van Andy Luberti

Werkcode: 705 557 Kopieer de werkcode

Andy Luberti profielfoto De Eierland vuurtoren op het puntje in het noorden van Texel. De hemel staat in vuur en vlam tijdens de zonsondergang.

Dit werk wordt aangeboden door Andy Luberti

De landschap- en natuurfotografie in Europa houdt Andy Luberti al enige tijd in haar greep, reden waarom diverse plekken bedekt in de vroeg uurtjes om de prachtige natuur te ontdekken. Maar ook dichtbij huis, in Hilversum, kan hij enorm genieten van de natuur om de hoek. Elk seizoen biedt fantastische kansen op de meest uiteenlopende kleuren en de uitdaging is dan ook voor Andy Luberti is om de grote verscheidenheid van de natuur te vangen in precies de juiste balans. Door Andy’s keuze voor niet gangbare maatstaven in de fotografie, maar het op afwijkende manieren in beeld brengen, onderscheidt zijn werk zich van dat gemaakt door andere fotografen. De mooiste lichtomstandigheden geven de beste resultaten en dat betekent vaak voor zonsopgang al op pad, maar ook tot zonsondergang de natuur in. Die gedrevenheid, ook als workshop leider, levert niet alleen fantastische beelden op, maar ook de gelegenheid om zelf en met anderen, te genieten van natuur en de dieren. Meer beelden van Andy zijn online te vinden via https://andylubertinaturephotography.nl.

Meer weten over Andy Luberti?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Annemieke
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Dieter Rogiers
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
NICOLE
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Wilna Spaaij van Commenée
Nederland
5 / 5

Prachtig.
Prachtig, met veel zorgvuldigheid gemaakt en verstuurd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Evelyn
Nederland
5 / 5

Zeer aan te bevelen
Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Vuurtoren De Eierland van Andy Luberti op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden