Vuurtoren Dishoek

Vuurtoren Dishoek van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74677

Vuurtoren Dishoek van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Vuurtoren op de duin bij Dishoek, Zeeland (NL). In tegenstelling tot de vuurtorens die ik in de omgeving heb gezien zijn deze niet rond maar vierkant qua bouw en opgebouwd met rood en gele bakstenen. Deze vuurtoren staat voorbij de post van de strandwachten, verder op de duin, voorbij de steile passage naar het strand, staat de tweede toren. Deze zijn op ruime afstand zichtbaar en geven in de avond en nachtelijke uren een rood licht. De duinrug loopt kilometers door net als het strand en verbind Dishoek met de kustlijn van Zoutelande. Deze vuurtorens worden lichtopstanden genoemd en vormen samen een lichtlijn in noordwestelijke richting om schepen veilig door de vaargeul te loodsen. Deze lichtopstanden dragen de namen Kaapduinen Hoog en Kaapduinen Laag en zijn gebouwd in 1951, ze zijn helaas niet toegankelijk voor publiek.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken