Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist

van Texel360Fotografie Richard Heerschap

- Werkcode: 361 401

Texel360Fotografie Richard Heerschap over Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist

Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige, sprookjesachtige, mist
Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Panoramafotografie, Texel, Vuurtoren Eierland Texel, Vuurtoren Texel, Zonsondergang, mist texel, texel360fotografie en texelfoto.
Texel360Fotografie Richard Heerschap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Texel360Fotografie Richard Heerschap

Ik ben Richard Heerschap, woon in Oosterend, op het mooie eiland Texel, en werk bij de firma Snijder als machinist grondverzet. Sinds de komst van onze 3e dochter heb ik de hobby modelvliegen helaas aan de kant moeten schuiven (geef de kinderen maar de schuld) wegens (reparatie) ruimte gebrek.Gelukkig kwam ik de Drone tegen en heb hier weer een leuke uitdagende hobby in weten te vinden. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen films en foto s te maken van mijn verschillende werken aan de kust maar ben er achter gekomen dat er meerdere mensen zijn die genieten van de foto's die ik maak, en sommige vroegen aan mij of ze deze foto's ook ergens konden bestellen. Daarom nu dus ook een web-shop waar je een mooie foto van mij kunt bestellen en hem aan de muur kunt hangen. Uiteraard zal ik deze web-shop blijven aanvullen met mooie (lucht) foto's. Bijna alle foto's zijn samengesteld uit meerdere foto's om een zo'n groot mogelijke plaat te krijgen die zelfs op een groot doek zijn kwaliteit niet verliest.

Alle werken van Texel360Fotografie Richard Heerschap


Waarom je kiest voor Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Koop dit digital art werk Vuurtoren Eierland - Texel - in prachtige mist van Texel360Fotografie Richard Heerschap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361 401
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.