Vuurtoren Eierland Texel Zonsopkomst van Texel360Fotografie Richard Heerschap

Werkcode: 285 371 Kopieer de werkcode

Texel360Fotografie Richard Heerschap profielfoto Vuurtoren Eierland Texel Zonsopkomst

Dit werk wordt aangeboden door Texel360Fotografie Richard Heerschap

Ik ben Richard Heerschap, woon in Oosterend, op het mooie eiland Texel, en werk zelfstandig als (Texel) fotograaf. Sinds de komst van onze 3e dochter heb ik de hobby modelvliegen helaas aan de kant moeten schuiven (geef de kinderen maar de schuld) wegens (reparatie) ruimte gebrek.
Bijna al mijn foto's zijn samengesteld uit meerdere foto's om een zo'n groot mogelijke plaat te krijgen die zelfs extreem groot afgedrukt zijn kwaliteit niet verliest.
Wilt u mijn werk bestellen is een WhatsApp naar 0610887847 de snelste oplossing

Meer weten over Texel360Fotografie Richard Heerschap?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Lucas Meer
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Goede service, genoeg keus, goede kwaliteit. prettige ontvangst op locatie. snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Wim Bolsens
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Correct behandeld. Snelle afhandeling van mijn bestelling.
    Heb helaas nog geen foto gemaakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Super mooie kader toe gestuurd gekregen
    Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
    Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Vuurtoren Eierland Texel Zonsopkomst van Texel360Fotografie Richard Heerschap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
775,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden