Vuurtoren Mull of Kintyre, Scotland

Vuurtoren Mull of Kintyre, Scotland van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 267934

Vuurtoren Mull of Kintyre, Scotland van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!
Vuurtoren Mull of Kintyre, Scotland van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

NL: Vuurtoren Mull of Kintyre, op de meest zuidwestelijke punt van het Kintyre schiereiland in Schotland. Het complex is te bereiken via een smalle weg die soms een 20% helling kent. Men kan er alleen lopend komen en heeft daar ongeveer 3 kwartier voor nodig. Met goed weer kan men Noord-Ierland zien. De vuurtoren wordt gebruikt voor de scheepvaart in de Strait of Moyle, onderdeel van het North Channel. Deze verbindt Firth of Clyde met de Ierse Zee en de Atlantische Oceaan.De vuurtoren was de tweede in Schotland en in gebruik genomen in 1788. Hij is herbouwd in 1820. Sinds 1996 is hij volledig geautomatiseerd. De bijbehorende woningen zijn nu vakantiehuisjes voor de National Trust for Scotland.

Deze foto kreeg een nominatie bij de wereldwijde fotowedstrijd The Color Awards in 2011.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken