Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt)

van Dirk Wiemer

- Werkcode: 184 635

Dirk Wiemer over Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt)

Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt)
Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt) vind je in de categorieën Contemporary, Duinen, Duitsland, Ellenbogen (Sylt), Fotografie, Heaven (film), Hek (afrastering), Hemelgewelf, Kust, Landschappen, Leuchtturm List Ost, List (Sylt), Noordzee, Nordfriesland, Oceanen en zeeën, Sleeswijk-Holstein, Stranden, Sylt, Vuurtorens, Wolke (Begriffsklärung), Wolken en Zonsopkomst.
Dirk Wiemer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Wiemer

Dirk Wiemer is een ambitieuze amateurfotograaf, vooral op het gebied van landschaps- en natuurfotografie. Vooral heeft het hem de landschappelijke schoonheid op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst en het eiland Rügen aan de Baltische kust en op het Noord-Friese eiland Sylt voor de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein gedaan. Hij dwaalt met zijn camera maar ook regelmatig door de prachtige duinen van Jutland in Denemarken. Tijdens zijn reizen maakt hij graag foto's. De foto's doen denken aan zoveel mooie momenten. Hij deelt haar maar al te graag met anderen die hier en daar mochten blijven.

Alle werken van Dirk Wiemer


Waarom je kiest voor Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt) van Dirk Wiemer

Koop de foto Vuurtoren in het ochtendlicht (Ellenbogen / List Ost / Sylt) van Dirk Wiemer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184 635
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden