Vuurtoren "Het Paard van Marken"

Vuurtoren "Het Paard van Marken" van Inge van den Brande

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Vuurtoren "Het Paard van Marken"

van Inge van den Brande

Vuurtoren "Het Paard van Marken" van Inge van den Brande

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358484

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 131 gratis verzending!

Omschrijving

Vuurtoren "Het Paard van Marken". Vlak voor zonsopkomst, de opkomende zon verlicht de strakke wolkeloze lucht met prachtige blauwe, oranje en rode kleuren. De vrieskou van de nacht heeft een dun laagje ijs over de rotsen op de voorgrond gelegd. De vuurtoren weerspiegeld prachtig in het wateroppervlak.

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Inge van den Brande profielfotoMijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken