Vuurvogel

van Atelier van Saskia

- Werkcode: 252 476

Atelier van Saskia over Vuurvogel

Ik heb het verhaal van de Feniks altijd mooi gevonden. De vuurvogel die herrijst uit de vlammen. Toen ik aan deze tekening begon moest ik er niet bewust aan denken, maar door de kleur en de beweging gingen mijn gedachten automatisch naar de vuurvogel toe. Het grootste deel van deze tekening is met de hand gemaakt, met ecoline op papier. Later heb ik er viltwol aan toegevoegd. Door de tekening op een lichtbak te fotograferen zie je de structuren extra mooi. Uiteindelijk heb ik in de computer één mooi geheel van het beeld gemaakt.
Vuurvogel vind je in de categorieën Digital Art, Ecoline, Feniks, Geel, Groen, Modern, Mythologie, Schilderijen, Vilt (textiel), Vogels, Vuur en Vuurvogel.
Atelier van Saskia profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier van Saskia

Welkom bij mijn shop! Leuk dat je een kijkje neemt.
Ik noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen.
Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen.
Voor mijn foto's zoek ik inspiratie op verlaten plekken, mistige velden en bossen, lege stranden of stille straten.
Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website https://www.ateliervansaskia.nl

Alle werken van Atelier van Saskia


Waarom je kiest voor Vuurvogel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vuurvogel van Atelier van Saskia

Koop dit digital art werk Vuurvogel van Atelier van Saskia als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 252 476
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.