WELL LISTEN..

WELL LISTEN.. van Marijke Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 253307

WELL LISTEN.. van Marijke Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Lekker bont schilderij met portret van een kletsend stel vrienden. Het gaat allemaal nergens over. Alledaags en van alle tijden. Blauw, rood, zwartwit en tinten in verfspatten aangebracht. Duidelijke zwarte en witte vlakken. Geïnspireerd door werk van Picasso, Matisse, de stroming COBRA. Een beetje Herman Brood misschien. Expressie en spontaniteit. Een vrolijke toon en een beetje drama dat niet mag ontbreken. Een werk van Marijke Mulder.

Over Marijke Mulder

Ik teken, schilder, maak foto's. Ik combineer technieken en gebruik daarbij allerlei materiaal. Ik teken en schilder op doek, papier, hout, steen. Dat levert kleurig werk op, waarin figuren te zien zijn, mensen en dieren. Emoties vooral. Liefde, humor, verdriet, hoop, feest, blijdschap, eenzaamheid. Alles dat een mensenleven voor je in petto heeft. In bonte kleuren of in enkele zwarte lijnen.

Alle werken