Waar heen

Waar heen van peterheinspictures

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waar heen

van peterheinspictures

Waar heen van peterheinspictures

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 746040
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsopgang op een vriezende zondagochtend in januarie 2021
Recreatiegebied Geestmerambacht is gelegen aan de westelijke zijde van de gemeente Langedijk in de Nederlandse provincie Noord-Holland.

Het gebied is aangelegd rond de 'Zomerdel', een groot meer dat wordt omringd door weilanden en bossages. Het gebied is circa 200 ha groot, waarvan 40 hectare bos met wandel- en fietspaden en 75 hectare water van zwemwaterkwaliteit.[1] Er is ruimte voor het houden van evenementen, jaarlijks terugkerende festivals zijn Indian Summer Festival en Liquicity.[2] Rond het meer zijn faciliteiten aanwezig voor ontspanning op en aan het water, waaronder zandstrandjes en ligweides.

Het gebied wordt beheerd door Recreatie Noord-Holland NV. Het recreatieschap is een samenwerkingsverband op basis van de wet Gemeenschappelijke Regelingen en wordt bestuurd door, de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk en Bergen. Provincie Noord-Holland en gemeente Schagen maken sinds 1 januari 2017 geen deel meer uit van het recreatieschap.

Dit werk wordt aangeboden door peterheinspictures

peterheinspictures profielfotoAllereerst welkom bij werk aan de Muur. Ik fotografeer sinds 1975 .Nu met 2 canon DSLM's (Canon M5) en highend Sigma lenzen en EOS-M lenzen. Ik heb hier voornamelijk landschappen, Macro en stedenfotografie in de aanbieding. Ik doe ook veel portret,zowel in de studio als buiten, en trouwfotografie.

Alle werken