Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin

van Peter de Hoog

- Werkcode: 436386

Peter de Hoog over Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin

Deze foto is gemaakt bij de brug van Sligachan op de Isle of Skye. Dit soort landschappen vind je elke 500 meter in Schotland. Een geweldig land om in rond te rijden en te wandelen.
Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin vind je in de categorieën Bergen, Cuillin Hills, Eenzaamheid, Engeland, Fotografie, Landschappen, Leegte, Ruigte, Schotland, Skye, Wolken en Zwart-wit.
Peter de Hoog profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter de Hoog

Fotografie heeft me van vroeg af aan geboeid. In den beginne met goedkope camera's en rolletjes waar nooit een bevredigend resultaat uit kwam. Tot ik in 2004 mezelf een Powershot cadeau deed. Die Powershot werd al snel gevolgd door de eerste DSLR. Sindsdien is fotografie echt een passie geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel gefotografeerd: portretten, bruiloften, feesten, concerten, landschappen, natuur etc. Dit resulteerde in een ontzettende dip. Na een aantal jaar begon de drang om te fotograferen toch weer te komen.

Nu richt ik me vooral op landschap en natuur. Niets moet, alles mag. En oh...liever zo min mogelijk mensen op de lokaties waar ik fotografeer. Helaas ontkom je er af en toe niet aan om op reis toch een plek aan te doen met veel andere toeristen ;)

Mijn motto is "Laten zien dat de wereld, naast alle ellende, toch ook heel mooi kan zijn.". Het nieuws laat al zoveel ellende zien. De wereld is echter ook mooi. Dat wil ik hier tonen.

Kijk gerust rond tussen mijn foto's en mocht je iets op mijn website of social media zien wat je aantrekt maar dat je hier niet kunt vinden, mail me dan gerust op info@peterdehoog.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om te mailen.

Groet,
Peter

Alle werken van Peter de Hoog


Waarom je kiest voor Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin van Peter de Hoog

Koop de foto Waarheen leidt de weg - uitzicht op de Black Cuillin van Peter de Hoog op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436386
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.