Wachten op het voorjaar

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 273953

Jan van der Knaap over Wachten op het voorjaar

Een vogel zit hartje winter op een paal in de vijver van de Voorveldse Polder in Utrecht. Het is grijs en koud, de bomen zijn grotendeels kaal en wat er nog aan zit is verdord en droog. Mist hangt tussen de bomen. Verder gebeurt er niet veel. En die vogel zit daar maar, misschien in afwachting van betere en warmere tijden.
Wachten op het voorjaar vind je in de categorieën Blauw, Contemporary, Digital Art, Fotografie, Landschappen, Meren, Mist, Modern, Pastel, Stilleven, Urban / Street, Utrecht, Vogels en Winter.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wachten op het voorjaar op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wachten op het voorjaar van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk Wachten op het voorjaar van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 273953
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.