Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 9 uur geldig!

Wachten op

van Wijbe Visser

- Werkcode: 794 503

Wijbe Visser over Wachten op

Man zittend op een bankje langs de weg. Het lijkt wel of deze man lekker zit te kijken naar het verkeer of mensen die aan de overkant voorbij komen lopen. Met een pet op zijn knie wachten op wat er komen gaat.
Wachten op vind je in de categorieën Amsterdam, Canon EOS 7D, Crocs, EF-S18-200mm f/3.5-5.6 IS, Fotografie, Nederland, Pet, Wijbe Visser, Zitbank, persoon op een bankje en www.wijbevisser.nl/.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor Wachten op op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wachten op van Wijbe Visser

Koop de foto Wachten op van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794 503

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.