Waddenzee van Ger Veuger

Werkcode: 919 897 Kopieer de werkcode

Ger Veuger profielfoto Dit schilderij (acryl op doek 40 X 40) is de basis voor, of onderdeel in, meerdere van mijn abstracte collages. Soms nog herkenbaar een andere keer alleen maar een zweem van de kleur.

Dit werk wordt aangeboden door Ger Veuger

Reeds vanaf het "Prisma fotoboek" van Peter Charpentier ben ik met fotografie bezig. Na diverse camera's en duizenden dia's verder is het voor mij pas echt begonnen met de komst van de digitale camera. Ik fotografeer eigenlijk alles wat los en vast zit, maar het landschap en de wereld van de vierkante decimeter hebben toch mijn speciale interesse. Landschap en abstract is overal, het is iedere keer weer spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Het is en blijft toch vooral een kwestie van kijken. Ik fotografeer met een bridge-camera (NIKON COOLPIX P610), derhalve geen gesjouw met zware apparatuur en lenzen (dat heb ik lang genoeg gedaan). Dit geeft me de totale bewegingsvrijheid en ik heb 'm ook bijna altijd bij me. Mijn abstracte foto's en landschappen mag ik graag onderling combineren tot een geheel nieuwe werkelijkheid. The sky is the limit. Op https://www.flickr.com/photos/gerveuger staan nog veel meer foto's. Heeft U interesse in een bepaalde foto, stuur me een E-mail (gerveuger@planet.nl) en ik zet hem graag in de etalage bij Werk aan de Muur.

Meer weten over Ger Veuger?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Christina Korbee
Nederland
5 / 5

Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Stephan
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Petra
Nederland
5 / 5

Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Dieter Rogiers
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Albert Hoek
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Tiny
Nederland
4 / 5

Super!
Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Johan & Diana Walop
Nederland
5 / 5

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Waddenzee van Ger Veuger op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
155,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden