Waiting for my human (B&W)

van Lex Schulte

- Werkcode: 468299

Lex Schulte over Waiting for my human (B&W)

Een deur in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland met een kat die op de mat ligt te wachten op zijn baasje om binne gelaten te worden. Reykjavik kent realatief veel katten en vaak hoef je dan ook niet lang te zoeken om er eentje te vinden. Dit prachtige exemplaar lag onverstoord te wachten bij de voordeur. Veel bezoekers verbazen zich over het aantal katten dat door de straten van Reykjavík zwerft. Deze harige vrienden gedragen zich vaak alsof ze de eigenaar van de plaats zijn en houden geen rekening met voorbijgangers of auto's. De meesten van hen zijn braaf en vriendelijk, hoewel sommigen je misschien een beetje arrogant vinden. In februari 2018 kreeg deze kat-liefhebbende stad zijn eerste "kattencafé". Het koffiehuis is gelegen in Bergstaðarstræti in Reykjavik 101, waar weeskatten zijn waar gasten vrienden mee kunnen maken - en zelfs adopteren! Een nieuwe verordening die mensen in staat stelt hun huisdieren mee te nemen naar restaurants en cafés heeft dit mogelijk gemaakt. "Kattarkaffihúsið", of het Cat Café, biedt drankjes en lekkere hapjes onder een neonbord met de tekst "Miauw".
Waiting for my human (B&W) vind je in de categorieën Boskat, Deuren, Deurmat, Entree, Fotografie, IJsland, Katten en Reykjavik.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Waiting for my human (B&W) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Waiting for my human (B&W) van Lex Schulte

Koop de foto Waiting for my human (B&W) van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 468299
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.