Wake up beauty it’s time to beast van Melanie Viola

Werkcode: 695 655 Kopieer de werkcode

Melanie Viola profielfoto Een ontwerp dat past bij het motto van het leven. WAKE UP BEAUTY IT’S TIME TO BEAST. Word wakker schoonheid, het is tijd om het beest te zijn. Duidelijke aankondiging aan alle ochtendgrommelaars. Sta op en verover de wereld!

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Meer weten over Melanie Viola?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Judith Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Bianca Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Michel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Astrid van Zuijlen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Marjolein Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jeroen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Willem Veldhoen Rensa Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
René Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Barbra Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Fred Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Adri Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Wake up beauty it’s time to beast van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden