Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel

Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel van Frensis Kuijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel

van Frensis Kuijer

Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel van Frensis Kuijer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385304
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 gratis verzending!

Omschrijving

Op een prachtige mooie ochtend in een bloemenveldje in Frankrijk zaten de 4 dambordjes te wachten tot de zon over de bergen haar eerste stralen scheen
1 dambordje had zich verstopt achter de lavendel en 1 dambordje kwam onverwachts achterin omhoog kruipen en had de eerste zonnestralen op haar vleugeltjes en zat er heel even waarna ze over het veld fladderde .
Toen eenmaal de zon op het veld scheen sloegen ook de andere dambordjes hun vleugeltjes uit . Wat een prachtige begin van de dag!

Dit werk wordt aangeboden door Frensis Kuijer

Frensis Kuijer profielfotoVoor dag en dauw onderweg…de Natuur zien en horen ontwaken…de eerste zonnestralen voelen…de kleuren van de dag beleven…turen naar…je vooral niet bewegen als je ineens oog in oog staat met…buikschuivend over moeder Aarde, gewoon onderweg even stoppen waar kan om net dat…het onverwachte…elementen van de natuur, zon, regen, kou, warmte, wind…het hoort er allemaal bij…Geduld en vooral…Genieten.Het licht van de lens is een uitdaging en zo begon geïnspireerd door mijn Roots mijn passie en hobby voor natuurfotografie

Alle werken