Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel

van Frensis Kuijer

- Werkcode: 385 304

Frensis Kuijer over Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel

Op een prachtige mooie ochtend in een bloemenveldje in Frankrijk zaten de 4 dambordjes te wachten tot de zon over de bergen haar eerste stralen scheen
1 dambordje had zich verstopt achter de lavendel en 1 dambordje kwam onverwachts achterin omhoog kruipen en had de eerste zonnestralen op haar vleugeltjes en zat er heel even waarna ze over het veld fladderde .
Toen eenmaal de zon op het veld scheen sloegen ook de andere dambordjes hun vleugeltjes uit . Wat een prachtige begin van de dag!
Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel vind je in de categorieën Dambordjes, Fotografie, Frankrijk, Lavendel, Natuurfotografie, Vlinders en Zonsopkomst.
Frensis Kuijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frensis Kuijer

Voor dag en dauw onderweg…de Natuur zien en horen ontwaken…de eerste zonnestralen voelen…de kleuren van de dag beleven…turen naar…je vooral niet bewegen als je ineens oog in oog staat met…buikschuivend over moeder Aarde, gewoon onderweg even stoppen waar kan om net dat…het onverwachte…elementen van de natuur, zon, regen, kou, warmte, wind…het hoort er allemaal bij…Geduld en vooral…Genieten.Het licht van de lens is een uitdaging en zo begon geïnspireerd door mijn Roots mijn passie en hobby voor natuurfotografie

Alle werken van Frensis Kuijer


Waarom je kiest voor Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel van Frensis Kuijer

Koop de foto Wakker worden bij de dambordjes in de lavendel van Frensis Kuijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385 304
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden