Walking in the rain

Walking in the rain van Natalie Bruns

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Walking in the rain van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513084
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 gratis verzending!

Omschrijving

Het is een schilderij wat met acrylverf gemaakt is. Er is een dame te zien die met haar paraplu in de stromende regen op straat loopt. Alles om haar heen vervormt. De gebouwen, de straatlantaarns en ook de weg waar ze op loopt.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het canvas nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Ik heb de volgende kleuren in het schilderij gebruikt: Paars, zwart, geel, groen, blauw en rood

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken