Een Werk aan de Muur shop

Wandelaar in groen berglandschap IJsland

- Werkcode: 428 728

Jeroen Kleiberg over Wandelaar in groen berglandschap IJsland

Thorsmork is een van de grootste wonderen van IJsland en biedt schilderachtige uitzichten. Thorsmork bestaat uit een bergkam die vernoemd is naar de Noorse god Thor. Het gebied bevind zich tussen de Tindfjallajokull- en Eyjafjallajokull-gletsjers, in het zuidelijke deel van IJsland. Thorsmork is een geweldige bestemming in IJsland voor hikers

De vallei wordt omsloten door gletsjers, waarvan een ervan zich aan het einde van de vallei bevindt: de Myrdalsjokull. Het gebied hier heeft te maken met een relatief warm klimaat dat erg verschilt van de rest van het zuiden van IJsland. Het is er prachtig groen, met mossen, varens, berkenbossen en kleine struiken.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Wandelaar in groen berglandschap IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wandelaar in groen berglandschap IJsland

Koop de foto Wandelaar in groen berglandschap IJsland van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 428 728
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.