Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België

Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België van Marc Pennartz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wandelaars in ochtendlicht bij fort in België van Marc Pennartz

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315263
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

Foto in zwart-wit genomen in het park bij Fort V in Edegem, een voorstad van Antwerpen. Het is een plaats waar ik vaker foto's maak, vanwege het prachtige ochtend- én avondlicht. Op deze foto creëert de kort ervoor opgekomen zon samen met de historische omgeving een sprookjesachtige sfeer. De gevel van het militaire bouwwerk springt uit de begroeiing tevoorschijn. Het tegenlicht reduceert een wandelend koppel tot silhouetten.
Rond Antwerpen zijn meerdere van dit soort forten, die deel uitmaken van een 19e eeuwse verdedigingslinie, genoemd naar generaal Brialmont. De meeste forten zijn nu in gebruik als recreatiegebied en liggen niet langer aan de rand van de stad maar midden in de bebouwde kom. Samen met enkele "gewone" parken vormen ze de groene longen van de regio Antwerpen. 's Morgens kom je er joggers tegen, mensen die hun hond uitlaten, maar soms ook een wandelend koppel, zoals deze keer.

Dit werk wordt aangeboden door Marc Pennartz

Marc Pennartz profielfotoTrekt geregeld naar buiten en houdt zich dan bezig met straatfotografie, in vele vormen. Fotografeert zowel in zwartwit als kleur, en houdt van een filmische afwerking. Geïnteresseerd in de menselijke soort, wat deze aanricht en hoe hij/zij in de stedelijke omgeving past. Lid van de non-profitorganisatie World Street Photography. De bescheiden selectie op Werk aan de Muur omvat louter beelden zonder herkenbaar in beeld gebrachte mensen. Marc Pennartz woont in de regio Antwerpen, heeft een blog over straatfotografie en is tevens tekstschrijver en freelance webredacteur.

Alle werken