Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 22 uur geldig!

Wanneer het donker is

van Natalie Bruns

- Werkcode: 566228

Natalie Bruns over Wanneer het donker is

Deze man en vrouw kijken elkaar diep in de ogen terwijl ze op elkaar liggen. Ik heb dit echtpaar in vlakken getekend wat ze een futuristisch uiterlijk geeft. De lijnen zijn zo ingekleurd dat ze een beetje op glimmend metaal lijken.

Er zijn nog twee versies van deze zelfde tekening. Een vierkante in hartvorm met als titel 'Ik hou van jou!' en een staande met witte achtergrond genaamd 'Wij horen bij elkaar'.

De lijntekeningen zijn over het algemeen zwarte lijnen op een witte achtergrond. Er is alleen heel veel mogelijk. Heb je liever de lijnen of juist de achtergrond in een andere kleur? Gewoon… omdat het je mooier lijkt of omdat het bij een speciale kleur in het interieur moet matchen? Neem dan contact op. Het gemakkelijkste is het wanneer je exact weet welke RAL kleur(code) je wil.

Ook de afmetingen kunnen gemakkelijk aangepast worden. Liever een afdruk in verhouding 2:3 of 3:4? Vraag ernaar en dan pas ik het graag voor je aan.
Wanneer het donker is vind je in de categorieën Darkroom (seksclub), Erotiek, Genot, Geslachtsgemeenschap, Illustraties, Knuffelen, Liefde, Slaapkamer en Vrijen.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wanneer het donker is op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wanneer het donker is van Natalie Bruns

Koop de illustratie Wanneer het donker is van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566228

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 122 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.