Warmtekrachtcentrale Diemen 33

Warmtekrachtcentrale Diemen 33 van Marlon Mendonça Dias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 125739

Warmtekrachtcentrale Diemen 33 van Marlon Mendonça Dias

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Warmtekrachtcentrale Diemen 33 naast het kleine natuurgebied Diemer Vijfhoek waarvan de bomen links in beeld de grens vormen. Dit gebied bevindt zich aan de oostrand van Amsterdam, naast IJburg, en vormt een opvallend contrast tussen stad en natuur. Deze foto is 's nachts bij volle maan genomen met een lange sluitertijd.

Over Marlon Mendonça Dias

Landschapsfotografie vormt de kern van mijn werk. Hierbij zoek ik landschappen in de meest uiteenlopende situaties op van onderwaterlandschappen tot stadslandschappen tot natuurlandschappen waarbij ik altijd op zoek ben naar interessante vormen, patronen, contrasten en kleuren. Daarnaast bouw ik in de studio tabletop landschappen op om ze vervolgens te fotograferen op een wijze dat ze echt lijken, aan de ene kant geïnspireerd door landschappen die ik op mijn reizen ben tegen gekomen en aan de andere kant met een knipoog.

Voor een iets grotere weergave van de foto('s) waarin u geinteresseerd bent, kunt u een kijkje nemen op https://www.pixelsatwork.nl.

Alle werken