Wasbeer

Wasbeer van Elvira Draat

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Wasbeer van Elvira Draat

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358513
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Over Elvira Draat

Elvira Draat profielfotoNa te zijn opgegroeid binnen een familie met een grote liefde voor fotografie, dieren en natuur, lijkt het misschien niet meer dan logisch om zelf ook een camera op te pakken. Niks was echter minder waar en na jaren gestalkt te zijn door de vele toestellen van mijn familie wilde ik er niks van weten.

Tijdens de vele wandelingen door de natuur is voor mij het vuur om te fotograferen toch gaan branden. Alle prachtige landschappen en bijbehorende dieren verdiende het volgens mij om vastgelegd te worden. En zodoende werd mijn camera aangeschaft.

Zoals inmiddels al duidelijk is, houd ik mij vooral bezig met fotografie van dieren en natuur. Vooral de tak van de macro fotografie vind ik geweldig. Het laat een hele nieuwe wereld zien die je anders nooit zou hebben ontdekt!

Naast fotografie houd ik mij ook bezig met het maken van verschillende soorten kunstwerken. Ook dit komt uit mijn jeugd. Vroeger was ik altijd al aan het 'kliederen' met kleurtjes.
Mijn aquarel schilderijen en de schilderijen die ik maak d.m.v. vloeibaar acryl gieten zijn dan ook in mijn shop te vinden.

Alle werken