Watching over 'De Maas'

van Midi010 Fotografie

- Werkcode: 336 235

Midi010 Fotografie over Watching over 'De Maas'

Mooie foto, gemaakt tijdens zonsondergang in Rotterdam !! Hierop zijn onder andere de Erasmusbrug, de Kop van zuid en Wilhelminapier te zien en een stuk van het Ahold gebouw. De foto is gemaakt met de nieuwe led verlichting van de Erasmus en De Hef.
Watching over 'De Maas' vind je in de categorieën Architectuur, De Hef, Erasmusbrug, Fotografie, Kop van Zuid, Rotterdam, Skyline, Steden, Wilhelminapier, Zonsondergang en Zuid-Holland.
Midi010 Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Midi010 Fotografie

Midi010fotografie . . . Altijd op zoek naar de mooiste momenten en originaliteit !! Zodat jij een unieke plaat aan je muur hebt hangen, als ware eye-cather !! Alle foto's zijn genomen met professioneel apparatuur van Canon !!

Alle werken van Midi010 Fotografie


Waarom je kiest voor Watching over 'De Maas' als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Watching over 'De Maas' van Midi010 Fotografie

Koop de foto Watching over 'De Maas' van Midi010 Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 235
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden