Water Towers van Foto Studio Labie

Werkcode: 755 978 Kopieer de werkcode

Foto Studio Labie profielfoto In Almere heb je prachtige natuur en schitterende gebouwen, zoals deze bij de Muiderzand haven. Deze plaat is eigenlijk optisch bedrog. Hoewel het lijkt alsof ze met hun voetjes in het water staan, staan ze gewoon lekker op het droge. En in het echt zijn ze ook met zijn drieën.

Dit werk wordt aangeboden door Foto Studio Labie

Leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Gwen Chatouani ik ben een creatieve, empathisch en hoog voelend persoon die houdt van de natuur, dieren en de mens. Fotografie is mijn passie en mijn manier om de schoonheid van de wereld vast te leggen. Door fotografie en het uitoefenen van mijn hobby heb ik de energie teruggevonden en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Ik heb het vak fotografie bestudeerd door verschillende online opleidingen te volgen, maar ook veel zelf te leren en te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om mezelf te verbeteren. Een quote die mij inspireert is:

"Fotografie is de kunst van het observeren. Het gaat erom iets interessants te vinden in een gewone plek." - Elliott Erwitt.

Ik wil je bedanken voor je bezoek aan mijn site en eventuele aankoop. Als je vragen hebt of meer wilt weten over mijn werk, kun je me ook benaderen op mijn Instagram account. Ik hoop dat je geniet van mijn foto's en dat ze je een glimlach op je gezicht geven. Ik waardeer je interesse en steun voor mijn werk. Ik wens je veel plezier bij het bekijken van mijn collectie en ik hoop dat je erdoor geïnspireerd raakt.


"Kunst is de spiegel van de ziel." - Pablo Picasso

Warme groet,

Gwen

Meer weten over Foto Studio Labie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Mark
Nederland
5 / 5

Helemaal goed!
Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Nikki
Nederland
5 / 5

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Karin
Nederland
5 / 5

Super mooi werk aan de muur
Vriendelijke mensen en super snelle service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Ben
Nederland
5 / 5

Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Water Towers van Foto Studio Labie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden