Water Wachters van Lia Lavoir

Werkcode: 336 380 Kopieer de werkcode

Lia Lavoir profielfoto hMet deze fotoserie wil ik de kracht van de eenvoud laten zien. De manier van leven waar ik me goed bij voel.

Ik wil een onderwerp laten zien, zonder te veel afleiding van zaken die er voor mij niet toe doen. Net als in het leven moet je vaak terug naar de kern. Zodat het duidelijk wordt wat je wil bereiken, laten zien of wat je op kunt lossen.

Op de foto’s zie je de kracht van de strandpalen in het water met altijd wel ergens de mens. De palen staan als ‘Water Wachters’ symbool voor de bescherming de mens van het achterland tegen rampzalige invloeden

Dit werk wordt aangeboden door Lia Lavoir

Het BeginNa een flink aantal jaren op de automaat te hebben gefotografeerd wilde ik graag meer. Eind 2014 ben ik daarom mijn eerste fotocursus gaan volgen. Ik wilde beter kunnen bepalen wat mijn foto moest laten zien.De eerste vraag die ik dus moest gaan beantwoorden was:Wat wil je laten zien? Daarbij moest ik denken aan: Wat wil je scherp? Waar is het licht? Wil je een beweging of wil je een bevriezing? Allemaal vragen die je moet kunnen beantwoorden voordat je het fototoestel in kan stellen. Dat vereist vooral goed kijken en weten wat je wilt. In het begin werd ik soms moedeloos van alle foto’s die mislukte.Nu, twee jaar later, heb ik de basistechniek onder de knie en ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Ik ben gaan ontdekken wat ik mooi vind en wat bij me past. Ik heb keuzes leren maken die ik heel moeilijk vond want kiezen is ook weg laten.Water Wachters Bij mijn project ’Water Wachters’ heb ik gekozen om mijn macrofotografie en mijn portretfoto een tijdje te laten rusten en mijn alleen te richten op long exposure in combinatie met de zee. De rust die ik krijg van het maken van deze foto’s was uiteindelijk doorslaggevend. Na deze cursus/dit jaar wil ik mijn eigen stijl verder ontwikkelen in een wat meer surrealistische richting met behulp van Photoshop.

Meer weten over Lia Lavoir?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Angelique
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
michiel
Nederland
4.5 / 5

Mooi resultaat, goede afwerking!
We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Eric van den Pol
Nederland
4 / 5

Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Trudy Paap
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Olaf
Nederland
5 / 5

Veel keuze en mogelijkheden, binnen een paar dagen een fantastisch afgewerkt canvas in huis. Super mooie print!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Marie Louise
Nederland
5 / 5

Super professioneel en klantvriendelijk!
Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Antoine
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Irina
Nederland
5 / 5

Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Water Wachters van Lia Lavoir op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
134,-121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!